Един срещу друг в надпреварата се изправят Пловдив и Къмпина

Пловдив се класира на втория кръг на едно от най-мащабните международни състезания за най-добър град за посещаване през 2017-та година. На осмина финалите, античният град се състезаваше с Арменистис, Гърция, където победи в гласуването със значителна разлика. Сега Пловдив се изправя в надпревара с румънския град Къмпина.

За да продължи Филипополис напред в състезанието, трябва да го подкрепим. Можете да подкрепите Пловдив от всяка точка на страната, достатъчно е само да изберете града, който желаете да продължи в надпреварата и да потвърдите вашия вот на имейл.

Глобалното гласуване за този рунд е отворено до неделя, 12 март, (легитимен вот след потвърждаване с имейл), а вашият глас можете да дадете на този линк: https://foxnomad.com/2017/03/07/slash-group-32-cities-16-voting-second-round-best-city-2017/

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…