Този вторник ще надникнем през терасата на школата за да изобразим пролетната картина, която се открива пред нашият поглед. Река Марица със своите зелени брегове и надвиснали върби ни приканва да я зърнем. Целта е да се наблюдават и изследват обектите от природата и да се изобразят съобразно възможностите и разбиранията на всеки. Ще обърнем внимание на светлината и сянката, а също така и на опростяването и синтеза на формата на обектите.

Децата ще имат възможност със своите рисунки да участват в конкурс за детска рисунка на тема: Пролетта е тук! Конкурсът е част от инициативите на Центъра за деца с аутизъм „И аз Мога“.

Повече информация за конкурса: http://nmd.bg/обявяват-конкурс-за-детска-рисунка-в-м/utm_source=newsletter_201717bg&utm_medium=email&utm_campaign=NewsletterBG

09.05.2017

Начало: 18:00 часа

Школа по изобразително изкуство "Слънчице"

Бул. "Марица" № 98

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…