Куп родни звезди подкрепят каузата на „Белия концерт“

Константин Кацаров и рок група РЕНЕГАТ организират благотворителен  концерт на 1ви септември в помощ на децата болни от рак. 50 процента от стойността на всеки билет ще бъде използван за закупуване на  инфузомати за помещението, което ще бъде ремонтирано и използвано към Детска Онкохематоголия в Пловдив.

Освен група Ренегат, на сцената на лятно кино „Орфей“ от 19 часа ще се качат още космическата Валя Балканска, актрисата Албена Михова, хитовата изпълнителка Весела Бонева, талантливата Емилия Валенти, както и рок групите Tornado RockBand, Dirty Purchase и The Doctors.

За концерта ще бъдат специално построени театрални декори, ще бъде монтирана и професионална техника за осветление и звук от най-високо ниво. Светлинно и огнено шоу, както и томбола със специални награди ще изненада посетителите на концерта, решили да се присъединят към благородната кауза.

Билети за „Белият концерт“ се продават в Билетен център пред общината.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…