Премиерата на книгата „Християнството и исляма“ с подзаглавие „Две напълно различни религии. Къде е истината“ ще е на 19 януари (четвъртък) от 16 часа във Военния клуб на площад „Централен“ в Пловдив. Трудът е дело на трима автори. 

„Нейни автори са Мюжген Ахмедова, Али Дини и проф. д-р Дечко Свиленов, който пожела премиерата на книгата да е именно в Пловдив – града на верската толерантност“, съобщи Георги Найденов, председател на Пловдивското журналистическо дружество „Европрес“. Дружеството е сред организаторите на представянето, заедно с Международната академия по журналистика „Европрес“, фондация „Помогни на нуждаещите се“, и Колеж „Източен европейски образователен център“.

Двама от тримата автори са сменили вероизповеданието си в съзнателните си години, разбра Под тепето. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…