Хората създават книгите, а книгите променят хората. Днес не е достатъчно просто да си добър в нещо. Важно е да споделяш своите способности и опит с другите.

Хиляди са успели в своя бизнес, личен живот и мечти, които осъзнават нуждата да споделят за своите трудности по пътя към личностния или професионален успех и да помогнат на още повече хора да достигнат до най-важната цел за всеки човек в краткия му житейски път, а именно да бъде щастлив. Но не да робува на чужди критерии за щастие, а да намери измеренията на своето собствено, уникално щастие, базирано на познанието за самия себе си и средата, в която живеем.

Ето защо решихме да създадем „Книги в разговор“ – редовни месечни срещи в Limacon, на които да споделяме впечатления и мнения от книги, които сме прочели и които са ни вдъхновили. Книги за личностно развитие, мениджмънт умения, добри съвети за бизнес и биографии на хора, които са вдъхновили милиони други по света да не спират да преследват мечтите си и да търсят собствената формула на щастието.

Присъедини се и ти и обогати не само знанията си, но и своя социален капитал, като срещнеш хора като теб – жадни за книги и разговор. Хора, желаещи да споделят идеите си и да развиват себе си. Хора, които искат да покажат на света колко е хубаво да се учиш от другите и да предаваш нататък.

Събираме се всеки месец, като датата и часа се определят в началото, за да имаме време да прочетем или помислим върху темата на книгата, която сме избрали за следващата ни среща.

Първата ни среща ще се случи на 24.01. от 18:30ч., а книгата, на която избрахме да я посветим, е писана за един велик новатор и визионер, който вече не е сред нас – Стив Джобс.

„Презентирай като Стив Джобс: Как да бъдем невероятно успешни пред всяка аудитория“ е алманах за всеки, който иска да е вдъхновяващ презентатор. Ще поговорим за основните качества и техники на добрата презентация и ще споделим собствен опит.

От тук може да свалите книгата напълно безплатно: http://www.presensatie.nl/wp-content/uploads/2014/08/Presentation-Secrets-Of-Steve-Jobs.pdf 

Запиши се тук: https://goo.gl/xACSLF

Вход: 5лв. /включва и чаша хубаво червено вино/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…