Градска художествена галерия – Пловдив кани своята публика да твори!

Всеки пловдивчанин или гост на града, посетител на галерията, е поканен да изрази в цветове своя история, да сподели в рисунка чувство или впечатление, да остави художествено послание като частица от себе си и своя свят!

Началото на тази инициатива ще бъде поставено на 22 май 2015 г. (петък) в 11:00 часа по повод официалното удостояване на град Пловдив с титлата „Европейска столица на културата 2019”.

В двора на Градска художествена галерия - Пловдив на  ул. „Съборна” №  14а (Старият град) ще бъде разположено специално подготвено платно, върху което всеки ще може да рисува свободно. Всеки месец платното ще бъде подновявано, а всяка година ще се организира изложба с всички произведения.

Бялото платно очаква Вашето творчество! Очакваме Ви и ние – екипът на галерията!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…