Три поколения музиканти и най-големите хитове в българската рок музика – това е най-новата супергрупа „Легендите“.

Съставът е звезден: Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров.

Те ще изнесат поредица от концерти в цяла България, с които ще разкажат историята на българския рок през най-емблематичните си песни от последните 40 години! Ще има и концерт на група „Легендите“ в Пловдив.

Организаторите обещават, че публиката ще чуе любими песни в оригинални аранжименти, ще гледа специална мултимедия с автентични кадри, но и любимите си артисти в нови и нетипични за тях роли! Стенли ще пее хитове на D2, Данчо Караджов – на група ТЕ, а Любо – на ФСБ, като същевременно ще покаже умения като барабанист!

Билети за концерта на „Легендите“ в Пловдив може да се закупят директно от eventim.

Начало: 20:30 ч.

Многофункционална спортна зала Колодрум

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…