В първото издание на "the sound of the legends" ви представяме един от диджеите, които 25 години развиват клубната сцена в България и в цял свят - Илин Гривишки, по-известен като DJ ilko. 

DJ ilko е един от инициаторите и най-страстните привърженици на Deep, Soufull и Afro House културата в България.

Неговите живи сетове са вдъхновени от Deep & Soul House музиката и майсторски миксирани с фънк и диско елементи.

Форматът "the sound of the legends" e с отворени врати (вход свободен) за публиката, и e част от програмата на Incubator за общодостъпни културни събития в гр. Пловдив.

Сигурни сме, че този музикален формат на Sound Trap, ще ви накара да чакате с нетърпение всяко следващо издание. Един път в месеца, ще имате привилегията да видите хората, които поставиха началото на съвременния клубен живот в България! Концепция, която съдържа не само мощен звук, но и история - такава, каквато не сте виждали ..няма и да видите на друго място. Има артисти, които и до днес - повече от 25 години, продължават да развиват клубната сцена в България. Тези хора са началото на това, което всички ние консумираме с добро настроение и днес. Звуковото налягане в Трап-а, ще бъде подкрепено от уникални изложби, които съдържат моменти от развитието на всеки един специален гост на поредицата "the sound of the legends". Това е съдържание, с което целим да покажем пионерите на съвременния клубен саунд, и техните незабравими партита в кариерите им до днес. Подгответе се за пътуване във времето, и не забравяте: SOUND.TRAP е място, в което искаме да имате преживявания, които да ви карат да уважавате все повече артистите, които продължават да творят за всички нас.

Програма:- 16.05 (Събота) 

19ч. Workshop и откриване на изложба

 

22 ч. - Live Set Performance 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…