Българските модни брандове се обединяват в общо помещение

Може би помните историята, която ви разказахме за четирима млади мъже, които се върнаха от Лондон обратно в Пловдив, за да гонят мечтите и целите си. Техните имена се свързват с вече добре познатите бунтарски тениски на Willie J clothing, чиято история можете да видите тук: 4 момчета се връщат от Лондон, за да правят бизнес в Пловдив. Още тогава ви загатнахме, за изненадата, която подготвят младите мъже, а тя вече е факт. Те създадоха пловдивския бранд  за облекла Philly Apparel, който още от самото начало се радва на голям интерес.

Марката Philly е създадена от Петър и Николай -“Джонито”, като от самото начало, познатите вече Димитър и Веселин, са били неотлъчно до проекта на приятелите си. За съжаление, поради стечение на обстоятелствата, Джонито напуска бранда година по-късно, но идеята просъществува и дори открива своето географско място – магазин в сърцето на пъстрия квартал Капана, намиращ се на ул. „Христо Дюкмеджиев“ 1.

Името на модната марка идва от старите названия на Пловдив, а Philly-бето (един от дизайните на тениските), се разхожда вече с десетки хора по улиците на цялата страна. Голяма част от дизайните са дело на Петър, който загатна, че изненадите не спират и съвсем скоро можем да очакваме нова колекция от нашите фаворити за стрийт мода. Те залагат на свежите и айляшки послания, типично по пловдивски, но какво ни очаква през следващите месеци – предстои да разберем.

Момчетата откриха модния бутик само преди няколко дни, като сами ремонтираха и стилизираха площта, която до скоро бе стара и занемарена кантора. Те превърнаха неугледното на пръв поглед помещение в страхотно място, носещо духа на младите хора, а резултатът е видим. Десетки хора обръщат глави с интерес към магазина и подкрепят инициативата, а доволните клиенти са факт – тях ги има още преди откриването на търговския обект.

Целта на създателите на Philly е да предлагат само продукти с високо качество. Самите продукти идват от популярните Continental clothing в Англия, а печатът се прави само в града под тепетата. Те залагат на българското и в магазина на Philly можете да откриете освен продукти на пловдивския бранд, така и други национални марки, сред които добре познатите Golоka, тениските на Willie J clothing, които направиха истински фурор под тепетата и продуктите на Brave Moustache, които също спечелиха сърцата на хората.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…