По вода ще му върви на тазгодишния фестивал Пловдив чете. Откриването на Алеята на книгата пред Централна поща премина под непрестанния юнски дъжд, който на практика провали церемонията. Лошото време скри четящите под чадъри и дъждобрани. Най-верните на буквите обаче не се уплашиха от времето и обходиха всеки един от павилионите в книжния панаир, под който с найлони новите си корици криеха над 45 издателства. Най-активни бяха хлапетата, които търсиха детски книжки и без помощни средства. Не ни трябват чадъри- няма да се стопим. Аз лично търся комикси, ама тук май няма. Харесах си няколко интересни неща. Ще дойда с майка и татко, да си изберем някоя книжка, че нямам в мен парички, обясни малчуган, който подпитваше тук и там по шатрите какво се продава.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…