Малко след 18:30ч. е и е време след целодневната обиколка по пъстрите павирани улици да спрем на място. До колкото „спиране“ е точната дума.

Капанът раздвижи крака, но не от ходене, а от танци. Сиреч – Капана Танцува. Към момента само част от него, защото малцина са тези, които са добри в овладяването на трудното изкуство на бейк денсинга. 

На уличната сцена в момента се изявяват вече познати на града танцьори. Изявилите се преди няколко седмици на брейк батълите в Sound trap, сега са превзели терена и показват на новото поколение как се прави. Момчета и (Забележете!) момичета се подвизават на черно-белия терен и демонстрират стил и класа в танцово-акробатичното изкуство на танца. Този път мъжката група има сериозна конкуренция в лицето на една млада, която доказа, че брейкинга не се практикува само от мъжката аудитория.

Зад пулта отново е Скила, за който вече всички сме убедени, че никога не спи. След мъниците, които конкурираха младите танцьори, опитвайки се да превземат данскинга, може да се включи всеки желаещ, вярващ в силите и уменията си.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…