Музикалният форум Sounds of The Ages ще забие със своето четвърто издание тази събота. Вече превръщащо се в традиция, метъл банди от световната сцена биват приюятвани на Античния театър, свирейки под съпровода на пловдивската филхармония.
Стотици са в очакване на концерта тази събота, а градът започва да се пълни с прийждащи фенове от цялата страна. В същото време, на пъпа на центъра в Концертна зала текат трескави репетиции на великаните от Paradise Lost, които ще свирят заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян. Толкова близо, но пък толкова далеч концертът започва да придобива своята форма, обещавайки да остане едно от най-значимите събития за това лято.
Тази вечер е отредена за генерална репетиция на Античния, а утре може да очакваме един уникален концерт с магическа атмосфера. Нещо повече- водеща британска филмова компания ще заснеме концерта с множество камери – една супер продукция, която ще бъде издадена като следващото официално DVD на групата.


 


 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…