Великата актриса Стоянка Мутафова ще изиграе 600-то си представление пред зрителите в Първомай. На сцената на читалище „Св. Св. Кирил и Методий - 1894” тя ще влезе в ролята на „Безумната лейди Джули”. Текстът на английските сценаристи Мортимър и Кук разказва за вдовицата Джули, която напуска градчето, в което живее, за да потърси утеха от сина и снаха си. Тя попада в поредица от комични ситуации, представени от уникалната Стоянка Мутафова в характерната за нея отдаденост на публиката, сила на духа и творческа мощ.

Режисьор на постановката, която се играе вече 20 години из страната е Николай Атанасов. „Стоянка Мутафова беше в стихията си, като магнит привличаше публиката в салоните, изтръгваше жизнерадостен и пречистващ смях. И така животът на този спектакъл продължава вече 20 години...”, казва режисьорът. И допълни, че в Първомай публиката ще има възможността да се наслади на неподражаема актьорска игра и незабравими емоции.
Комедията „Безумната лейди Джули” ще се играе тази вечер /26 септември 2014г./ от 19.30 часа в читалище „Св. Св. Кирил и Методий” в Първомай. Входът е свободен.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…