Двама студенти на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ са сред отличените с Националния приз „Студент на годината“ за 2021 г. Официалната церемония за отличаване на най-добрите студенти в Република България  се състоя на 08 април 2022 г. в Аула Максима на Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Националният приз "Студент на годината" бе връчен за 15-ти пореден път, като експертното жури определи победителите в 14-те категории и Студент на годината за 2021 година.

 

Сред победителите бяха отличени и студентите на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски": Пламен Хаджиев в категория "Педагогически науки" и Радослав Смаилов в категория "Хуманитарни и социални науки".

 

На церемонията присъстваха доц. д-р Надя Чернева - заместник-ректор на Пловдивския университет, Виктория Палигорова - председател на Студентски съвет при ПУ "Паисий Хилендарски", както и делегация на Студентски съвет на най-голямото висше училище в Южна България.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…