Пловдивчанката д-р Неделя Щонова, бе отличена от Българската педиатрична асоциация с наградата за журналист, ангажиран с проблемите на детското здравеопазване

Водещата на рубриката „Духът на здравето“ в ефира на „Преди обед“ по bTV - д-р Неделя Щонова, бе отличена от Българската педиатрична асоциация с наградата за журналист, ангажиран с проблемите на детското здравеопазване. Годишните отличия на асоциацията за принос към детското здравеопазване в България се връчват за четвърта поредна година, като поради извънредната пандемична обстановка този път награждаването се проведе онлайн.

 

Д-р Щонова благодари за признанието и сподели: „Тази награда е за всички нас – екипа на „Преди обед“. Никога няма да загубя желание да се боря за тази кауза - физическото и емоционално здраве на децата ни, защото тяхното здраве сега е бъдещето на нашата нация занапред.”

 

Отличието от Българската педиатрична асоциация е поредно признание за работата и дългогодишните усилия на д-р Неделя Щонова, която през лятото на тази година бе отличена от академик Богдан Петрунов и с наградата “Медии и социално отговорно поведение в условия на глобална пандемия”, по време на шестото издание на Националните медицински награди 2020. Четири континента, повече от 1300 предавания и над 300 вдъхновяващи лични истории на пациенти по света и у нас - това е равносметката за 20 години в ефир на д-р Неделя Щонова.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…