В Асеновград все още има квартали със запазени малки къщи и ниски кооперации. А някои улици в тях през май са като оазис за цветята и радват много. Една такава уличка е „Патриарх Евтимий“ в квартал „Свети Георги“, който се намира до реката и планината едновременно.

Цветната феерия е на 5 минути от Главната улица и води до параклиса „Свети Трифон“. На самата улица пък се намира параклиса „Свети Никола“. В края ѝ започват пътеки за планината. Заснехме малко от разнообразните цветя, които красят дворовете на къщите - божури, обички, рози и други. Почти всеки дом там е с китно дворче и в момента е цветна приказка. Порадвайте им се и вие!


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…