Проектът за реконструкцията ще бъде подложен на обществено обсъждане

Ивайло Дернев

Ремонтът на Концертна зала стартира през пролетта. Проектът е в напреднала фаза и ще бъде подложен на обществено обсъждане, съобщи днес кметът Здравко Димитров. Уверението, че дългоочакваната реконструкция на пространството на култура ще бъде реализирана, е дал министър Боил Банов.

Проектът се движи. Пловдив има нужда от тази зала, допълни градоначалникът. И заяви, че тепърва ще стане ясно каква е количествено-стойностната сметка.

Припомняме, че Концертна зала не функционира от две години. Последното събитие в нея, преди да бъде затворена, бе през октомври 2017г. През 2019г. тя трябваше да бъде напълно ремонтирана, но това не се случи заради забавяне на процедурите, които се движат от Министерството на културата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…