Пламенният бразилец Хелио Фариа ще гостува за втори път в България и този път ще бъде гост в хубавият ни град,за да ни разтърси с уникален Zumba®Masterclass и 2-часов Dancestepz workshop!

Той завършва образованието си по Физическо възпитание в университета на Рио Де Жанейро и зад гърба си има много телевизионни участия като едни,от които са в "Dancing with the stars"-Бразилия. Освен Zumba инструктор е и хореограф на звездите на Бразилия. Редовно пътува в различни страни, за да провежда, както Zumba® Мастеркласове така и уъркшопи и шоу програми. Той е любимец на хората от Бразилия,Швейцария,Италия,Германия,Полша,Словения и други. От 2005 година той е и DJ на много партита и събития.

Хелио е един от най-интересните инструктори,защото освен,че притежава огъня,който тече в кръвта на бразилците,той умело съчетава и е специалист в стиловете Axe ,Funk, Samba&Fit, Afro вече повече от 12 години.

Освен Zumba®Masterclass,специално за нас,бразилецът ще проведе 2-часов Dancestepz уъркшоп,в който ще имате уникалната възможност да научите 4 стила хореографии като Samba,Afro,Dancehall и Bachata! 

На 13-ти Май няма да отанете безучастни към енергията и страстта на Хелио,докато е на дансинга! 

ВНИМАНИЕ !

Един щастлив късметлия и тази година отново ще спечели подарък уикенд в Александрополи ,Гърция в 5-звездния Hotel Grecotel с любезното съдействие на Astral Holidays. 

За да участвате в играта е необходимо единствено да коментирате със снимка под поста "Покажете ни вашата любима снимка със зумба тематика..." и да закупите билет. :)) 

Билетите можете да заявите предварително при @Пепи Костадинова, при вашите инструктори

?За нагарадата: Подаръкът ще бъде изтеглен на случаен принцип по време на събитието.

И специално за нас- НА МЯСТО на събитието можете да се възползвате от възможността да си купите най-новите неща от официалните

представители на Zumba® магазина в България! 

Място

Спортна зала "Строител",Пловдив 

Билети

- 25лв.-(Цена с ранно записване до 23.04)

-30лв -(Цена след 23.04 и на място)

*Цената на билета включва Мастер класът с Хелио Фариа, 2-часов Dancestepz уъркшоп(за всички) с Хелио Фариа и класа на Бг инструкторите

Програма 

- 15:00-17:00- Dancestepz workshop с Хелио Фариа 

- 17:30 - Бг инструктори и Мастер клас с Хелио Фариа

- 22:30-Афтър парти- Клуб "Библиотеката"

*Билети може да закупите при вашия инструктор или от Пепи Костадинова, тел.: 0877322766

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…