През последните години се наблюдава повишен интерес към ролята на бащата в семейството в резултат на редица демографски, социално-икономически и културни промени. Въпреки че майката все още е родителят, който се грижи основно за поколението, не е рядкост вече бащата да споделя отговорности като домакински задачи, грижа за хигиената на детето и оказване на емоционална подкрепа. Редица изследвания показват, че по-активното включване на бащата е от полза за всеки един аспект на детското развитие: физическо, социално, емоционално и интелектуално. Бащата днес е не-просто вторият възрастен в семейството. Какви са предизвикателствата? Кой и как повлиява на включването на бащата в грижите за детето? Как се изгражда една пълноценна връзка?

Скъпи родители, ще Ви очакваме на 02.05.2017(вторник) от 17:30ч до 19:00ч, за да поговорим за специалното място на таткото в живота на детето.

Адрес: гр. Пловдив, ул „Петко Д. Петков“ 23, ет.3, Медицински център БРОД

Цена на обучението: 15 лв; за двойка- 25 лв.

Необходимо е предварително да заявите своето участие на тел; 032/63 71 63 и 0879 84 13 04. Местата са ограничени!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…