Има нещо което ни движи. Има нещо, което подклажда нашите надежди. Има нещо, което кара сърцето ни да тупти. Това е е нещо истинско, нещо към което съществото ни се стреми. То е изплетено от любов, то е нашата мечта.

Това танцово събитие се посвещава на нас самите, на това да опознаем и обикнем още малко самите себе си и да си дадем кураж и сила да продължаваме да се движим напред такива каквито сме - автентични, цветни и различни.

Свободният танц е мощен механизъм за себеизследване и себеразвитие. Той е познат и използван от всички мъдреци през вековете, но завоалираната му форма на нещо, което носи само удоволствие често ни кара да пренебрегваме силата му.

Не - танцът е много важна част от живота ни. Танцът може да направи чудеса с нас.

Елате и танцувайте така, както никога досега!

Повече за практиката: www.livewave.info

02.05.2017

Начало: 19:00 часа

Водещ: Маги

мобилен:+359887275050

Къде: Пълдин Арт Клуб-Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…