Споделеното работно пространство е идеалната алтернатива на работата от вкъщи или в собствен офис. Този тип начин на организация предлага много предимства и среда, изпълнена  с трудолюбиви и всеотдайни професионалисти от всички индустрии. Решението да работите заедно в едно помещение с непознати може и да изглежда на пръв поглед стряскащо, но си има своите безспорни предимства. Ето и нашите 7 причини, поради които трябва да опитате да свършите задачите си от коуъркинг още днес:

Ефективност в частта с разходите

Да си наемеш самостоятелен офис често е свързано с доста висока цена на квадратен метър. Към това задължително трябва да включите разходи за почистване, Интернет, електроенергия и отопление.  От друга страна, използването на работно място в споделено пространство е не само достъпно, но и предлага гъвкавост, която помага на бизнеса ви да расте. Таксата за ползване на месец започва от 168 лв. на месец и включва редица предимства, които няма да намерите в традиционния офис. Може също така да изберете план на дневна или седмична база, което е удобно, когато просто търсите разнообразие.

Гъвкавост на работата

Да приемем, че днес искате да работите на закрито, а утре на открито и да сте сред хора и в артистичната атмосфера на Капана например! В Cat and Mouse Coworking в Пловдив с пълна сила може да се наслаждавате на гъвкавостта и на избора си. Като професионалист вие решавате кога и къде да работите в зависимост от задачите, които трябва да изпълните. Само на една крачка сте от бурен социален живот и приятното оживление в централните градски части. А когато нямате възможност да се отдадете на забавления – просто затваряте вратата и потъвате в уединеността на офис пространството.

Повече чувство за общност, по-малко чувство за самота

Работата от вкъщи понякога създава усещане за изолация. От друга страна, коуъркинг пространствата слагат край на това чувство на разединеност, защото в тях работите заедно с цяла стая други колеги и въпреки че може да е пълно, вие самите избирате кога и как да общувате с останалите членове.

Възможности за работа в мрежа (нетуоркинг)

Наличието на споделено пространство и създаването на чувство за общност е друга причина хората да изберат coworking средата. Тя ви позволява да се обградите с целенасочени професионалисти с високи постижения, а това е предпоставка за безкрайни възможности за работа в мрежа. Никога не знаете с кого ще се срещнете, за да ви помогне да придвижите бизнеса си напред. Често при нас се създават дълготрайни познанства, които впоследствие прерастват в бъдещи бизнес партньорства.

Увеличаване на производителността

Всеки обича съня си, така че може да бъде истинско предизвикателство да станете от леглото в някои сутрини. А когато бюрото у дома е само на една ръка разстояние, не е странно, че понякога се изкушавате да отлагате да последно задачите си. Социалната атмосфера на коуоркинг средата доказано ви насърчава да не оставяте работата си за утре и може да повиши производителността, намалявайки разсейването вкъщи. Обграждането с професионалисти и активни хора също е доста голяма мотивация на дневна база!

Централно местоположение

Намирайки се в сърцето на квартала на творческите индустрии, споделеното работно пространство Cat and Mouse Coworking е бързо достъпно от всяка точка на града. Буквално на крачка от него пък имате разнообразни възможности за транспорт, ресторанти и пазаруване. Лесно е за ориентация и бъдете убедени, че клиентите винаги ще ви намират.

Допълнителни предимства от работата в Cat and Mouse Cowokirng

Коуъркинг пространствата не само осигуряват място за работа, но също така предлагат и редица допълнителни предимства.  При нас те включват:

·        Безплатна вода и кафе в неограничени количества

·        Ултра-високоскоростен безжичен интернет достъп и поддръжка

·        Безплатно ползване на копирни устройства

·        Неповторима възможност за социализация в бара и за изграждане на мрежа от контакти и запознанства

 

Работейки в споделено работно пространство, вие се обграждате с мотивирани и ентусиазирани професионалисти като вас. Имате възможност да общувате, да се наслаждавате на всички удобства и да работите по начина, по който живеете. Това повишава мотивацията и страстта, с която започвате всеки работен ден, а и неминуемо може да доведе до по-високи резултати и безкрайни възможности за бизнес растеж.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…