От 11 до 13 януари поп-ъп галерия InDustReal (ул. Г. Бенковски 32) ще оживее за втори път, за да ни представи експозицията ArtEclectic 2 с участието на следващата великолепна седморка автори. Ето кво ще видим в галерията по време на Капана 2019. Началото:


„Звезда на хармонията“: идеен проект за следващата голяма арт инсталация, която ще се реализира в рамките на Капана Фест Лято 2019 с подкрепата на The Stars Group. От Мария Минкова
Акварели от Лиа Каменова / Lionikk arts
„Вибрациите на тихото“: серия платна, съчетаващи поезия и визия, от Даниело Пенова
„Градски портрети“: серия фотографии от Ивелина Стоянова
“Constellation”: серия дигитални графики by hand от Мира Мохсен
Серия платна смесена техника от Теодора Стоименова
Серия акрилни платна от Инна Божидарова.

Всички любители на визуалните изкуства, които имат желание да закупят някоя от изложените творби, могат да се свържат с авторите тук или на техните лични страници. Цените на творбите можете да разгледате на място в галерията, или като изпратите лично запитване до автора.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…