Print this page

Нито една картина, гоблен, фотография и огледало не са завършени без рамка. Тази тънкост е известна най-добре на изкуствоведите и художниците. Последните пък са на ясно, че неподходящата рамка може да прецака и най-великия шедьовър.  Ателието за рамки на ъгъла на „Алцеко” и „Хр. Дюкмеджиев” е собственост на фамилията на художника Вихра Григорова, дългогодишен уредник на Градската художествена галерия в Пловдив. Името ѝ е символ на професионален капацитет в областта.

За да изберете подходящата визия за финалния щрих на вашата картина, гоблен или фотография ще трябва да се потопите в разнообразието от рамки по стените и десетките пасапартута. Да сменяте не само нюансите, но и гледните точки и да вярвате на професионалния съвет, който ви дава консултанта за щанда.

Ателието за рамки  AРТ ДЕКО се мести на ъгъла преди повече от година, макар че е в Капана от самото си създаване през 2008-а. Преди това бяхме на втория етаж отсреща, но винаги е по-добре на кьоше, особено  в Квартала на творците, разказва консултантът.  

Работно време от понеделник до петък: 10 – 18,30 с почивка от 14 до 14,30 часа

Събота от 10 до 14 часа. Почивен ден – неделя.

088/979 19 39

Адрес: „Христо Дюкмеджиев“ 17  

 

Image Gallery

4 comments

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…