Като тънка нишка от дантела, бавно се разплита историята в спектакъла „Дарена”. Черно – бяла, сънувана и реална, мечтана и изстрадана, една любов се ражда пред нас бавно, но завинаги, също като дантелените плетива на нашите баби. Бавно се изплита дантелата, но колко е лесно да я разплетеш, колко лесно бялата шевица се превръща в черна дупка. Колко е трудно да срещнеш любовта, но колко е лесно да я загубиш. Колко е трудно да откриеш мечтата си, но колко е лесно да я забравиш. 

Вълшебната куклена приказка "Дарена" ще бъде представена за пръв път на 9 ноември в 19,00 ч.

Автор на текста е Рада Славинска, режисьор - Ева Кьосовска, сценографията е от Вирджиния Петкова. Музиката е подготвил Христо Намлиев. Участват: Михаела Андонова, Мария Димитрова, Даниела Тенева, Велизар Евтимов, Румен Караманов

ОПИСАНИЕ

Било ли е, то пак ще бъде!

Обичали ли са, ще любим пак!

Мечтали ли са нейде хора

По заран слънце и по мрак,

Един на друг щом са се вричали,

Ще бъдем пак и ще обичаме!

История, която ни напомня, че нищо не идва даром в живота, даром мечти не се сбъдват! Ала колко е красиво, когато това стане!

История, която би могла да се случи и днес. История, която се случва днес. История, която ще се случва завинаги!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…