На 14 септември (неделя) от 11 ч. на стената за катерене очакваме децата на Пловдив. Мол „ГАЛЕРИЯ ПЛОВДИВ“ подарява детската опера на В. А. Моцарт „БАСТИЕН И БАСТИЕНА“  със специалното участие на госпожа Опера.
Уникалното оперно представление за деца е съвместна продукция с Държавна опера Пловдив. Режисьор и продуцент – Ивайло Михайлов. Голямата изненада и атракция ще бъде Госпожа Опера. Със своя впечатляващ сценичен костюм и артистично присъствие тя с лекота въвежда децата в магията на операта.
Елате навреме в МОЛ "Галерия" - 14-ти септември от 11:00 ч., точно пред стената за катерене, за да се срещнете с г-жа Опера. Тя ще си поприказва сладко с вас и ще ви зададе въпроси, а ако не можете да им отговорите - ще го направи тя самата.
Каква любезна госпожа е тази г-жа Опера !!!
Идеята на специалния подарък на мол „ГАЛЕРИЯ ПЛОВДИВ“ за децата на града е продължение на инициативите в мола през юли и август обединени под надслова „ВАКАНЦИЯ В МОЛА“.
Детската опера „БАСТИЕН И БАСТИЕНА“ е поздрав с пожелания за успешна НОВА УЧЕБНА ГОДИНА.
ВХОД СВОБОДЕН!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…