По случай седмият рожден ден на театрална зала "ХЕНД" екипът обявява седем седмици промоционална кампания. Тя започва от празника на детето 1-ви юни и ще продължи до 17-ти юли.

По време на кампанията всички единични билети за възрастните представления ще са на цена от 7 лева, а пакет "Приятели", който включва три бройки билети ще се продават на промоционалната цена от 17 лева общо.

Куклените представления, от друга страна, вървят по 7 лева за дете с придружител и 7,70 за две деца с придружител, който трябва да доплати сао 1,70.

Билети за всички представления може да закупите от касата на театъра на бул. "Руски" 18.

С кампанията театърът иска не само да отпразнува седмия си рожден ден, но и да сподели радостта си с всички деца и любители на кукленото, и не само, изкуство. Да зароди в най-малките обич и страст към театъра и да спечели бъдещи привърженици на българската и в частност пловдивска култура.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…