Доказалият се като успешен актьор, режисьор и сценарист Влади Въргала, отново залага на любимия си жанр драматична комедия

„Червената или черната” е дългоочакваното завръщане на Влади Въргала като актьор, режисьор и автор, на театралната сцена, този път в партньорство с набиращата все по-голяма популярност актриса Тезджан Ферад – Джани, Георги Иванов и Верислав Димитров - Ферди.

Една динамична и много забавна, криминално-хулиганска комедия с елементи на размисъл. В основата е терористичен акт, който спомага да се изведе основната идея – правото на избор, като най-тежкото бреме. Обикновен човек на който се налага да „спаси света”. Нещо добре познато от световното кино, но пречупено през основни въпроси, вълнуващи съвременния българин. Забавен, но същевременно сложен и многообразен спектакъл, изведен с помощта на технически средства, спец осветление, фонограма, механизиран декор и брилянтна не само актьорска, а и куклено актьорска игра. 

Пиесата буди силни емоции и забавлява, без да постига това с повърхности похвати като цинизъм, пошлост и елементарност. Една сериозна заявка за качествена нова българска драматургия.

Постановката ще се играе на 7.11.2016г. от 19:00 часа в Концертна зала, пл. Централен 1. 

Билети могат да се купят от Билетен център (пред Община Пловдив), Мюзик център на ул. "Отец Паисий" 3 или Grabo.bg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…