От Пловдив започва есенното турне на „Три Беарс Ентъртеймънт“ – продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров.

Големият театрален тур стартира с най-касовата комедия компанията – „Спанак с картофи“ на Золтан Егреши, която ще зарадва Пловдив на 2 септември и ще се играе от 21 ч. на сцената на Лятно кино „Орфей“. Трима темпераментни съдии изкарват „на бял свят“ неподозирани до този момент чувства, огромни порции смях и една неочаквана "футболна рецепта" за спанак с пържени картофи.

През есента Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров ще имат още един гастрол в Пловдив – на 24 септември с представлението „Арт“ на Ясмина Реза в Дом на културата „Борис Христов“. Пиесата разказва за приятелството от първо лице, за изкуството да го съхраниш и да продължиш напред. Трима дългогодишни приятели Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери. Рeжисьорът Антон Угринов споделя, че „Владо, Захари и Юли са най-добрите приятели на земята. Познават се от около 15 години и са минавали през какво ли не заедно… Героите от пиесата Марк, Серж и Иван са най-добри приятели и се познават точно от 15 години“.

Турнето ще продължи месец и половина и ще се случи в 30 български града. Билетите вече са в продажба на касата пред Община Пловдив. Цялата програма е публикувана в сайта http://www.threebears.bg/programa/.

„Спанак с картофи“ от Золтан Егреши

Режисьор: Богдан Петканин

С участието на: Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Владимир Карамазов

видео за представлението: https://youtu.be/NFbOBbWj0MU

допълнителна информация: http://www.threebears.bg/proekti/spanak-s-kartofi/

2 септември 2016, 21:00 ч., Лятно кино „Орфей“, Пловдив

„Арт“ от Ясмина Реза

Режисьор: Антон Угринов

С участието на: Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Владимир Карамазов

видео за представлението: https://youtu.be/FWa9gQTIzvc

допълнителна информация: http://www.threebears.bg/proekti/art/

24 септември 2016, 19:00 ч., Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…