Театрално-музикалният център в Кърджали гостува в Пловдив с пиесата  „Не всеки мошеник е крадец” от Дарио Фо. Тя ще се играе на 21 юни от 19 часа в Дом на културата „Борис Христов”. Режисьор на пиесата е Андрей Калудов, в нея участват актьорите Васил Драганов („Столичани в повече” и „Комиците”), Адриана Кънчева, Радослав Арнаудов, Елица Данаилова, Месуре Тахир, Валентин Кашъмов и Якуб Якуб.

Не случайно пиесата „Не всеки крадец е мошеник“ шества по световните сцени и стотиците постановки са доставили наслада на милиони зрители.

А ето за какво разказва тя: Нощ, небето раздирано от светкавици, вали проливен дъжд. В богаташка къща се промъква Крадецът. И всичко щеше да завърши бързо и просто, ако в този момент собственикът на къщата не беше решил да изневери и да преживее среднощно приключение с красива и своенравна жена. От тук нататък се завързва сложна и смешна история, в която изневерите се редуват, недоразуменията поставят героите в изумителни смешни ситуации. Лъжата, лицемерието, предадената съпружеска вярност се трупат едно след друго, за да завършат картината на едно общество, в което най-почтеният човек се оказва професионалният крадец.

От пиесата блика хумор и ирония, изненадващи ситуации и мъдри прозрения.

Билети в билетен център пред Община Пловдив и в платформата „ГРАБО”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…