След успеха на новогодишната гала вечер с Орлин Павлов и Еделина Кънева, изпълнителите са поканени за една по-лежерна вечер под звездите с проекта си "Не си отивай лято" в лятно кино „Орфей”на 28 август от 20:30 часа.  Програмата включва джаз класики като „Summertime” от Гершуин и „Летен вятър” на Франк Синатра в аранжимент за симфоничен оркестър. Оркестрациите са дело на Левон Манукян и Гого Милтиядов, които преработиха и руските песни за концерта на Руслан Мъйнов.
Изненада за публиката ще бъдат сюитата от летни български хитове, както и от испанския филм „Синьо лято”.  Подарък ще са още песните „In The Summertime” на Мънго Джери и „Лятото” от Стефан Димов.  За почитателите на класическата музика са подбрани обичани пиеси като Лунната соната, Юни от Чайковски и Лято от Годишните времена на Вивалди.  Орлин Павлов и Еделина Кънева ще изпълнят и откъси от мюзикъла „Брилянтин”.
Репетициите текат с пълна сила, макар и изключително натоварената програма на музикантите. След участието в летния хит „Живи легенди”, Орлин Павлов прие ангажимент за нов филм. Когато не е на снимачната площадка, певецът работи с пловдивските симфоници и диригента Левон Манукян, а уикендите отскача за срещи с фенове по Черноморието.
В това време Еделина Кънева - любимата племенница на Георги Калоянчев, взе присърце инициативата за набиране на средства за изграждане на скулптура на актьора в родния му Бургас. Оперната прима изнесе концерт, на който призова за набиране на средства за паметник на актьора по проект на Георги Чапкънов. Еделина Кънева ще прикани и зрителите в Пловдив да се включат в благородната акция .
Билети за лятната гала „Не си отивай, лято!” се продават на касата на Кoнцертна зала, в Билетен център пред Общината и в мрежата на eventim.bg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…