Литературният фестивал Пловдив чете и тази година организира обучение за всички младежи, които искат да навлязат в света на журналистиката. Специфичното в случая е, че става дума за писане за култура – отразяване на културни събития, изготвяне на статии, интервюта. Водещи на обучението са дългогодишните журналисти Радослав Иванов и Владислав Севов от БНТ Пловдив.

Творческата работилница и обучение по журналистическо писане за култура и изкуство ще се проведе на 28 май от 10:30 часа в живописния двор на галерия „Джуркови“ на ул. „Съборна“ 19.

Записването става по мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1472328179883431/


Обучението е безплатно. Най-добрите участници получават журналистическа акредитация за всички събития на фестивала „Пловдив чете“ и имат възможност да отразяват по желание, което събитие изберат.  

Материалите ще бъдат публикувани в блога www.plovdivchete.com и други известни издания с културна насоченост.

Обучението се провежда с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…