Мол „Галерия Пловдив“ има удоволствието да Ви покани на  13 ноември (четвъртък), начало:  18 ч. в зоната на художествената галерия - премиера на книгите  на писателя Христо Нанев „ Задевки на историята“ и „Пророкът на народа Дядо Влайчо“
 
За писателят Христо Нанев:
Изследва феноменалните способности на човека – ролята на аурата за здравословното състояние, енергийни атаки, разпечатване на информация по фотография, по човешка ръка, по лице и др. Интересува се от хиромантия, френология, енергоинформационен обмен и скритите програми в човека - минало, настояще, бъдеще. С регресии  възстановява спомени от предходен живот за преодоляване на трудно решими проблеми. С прогресии разпечатва програмата на бъдещето. Член е на дружеството на пловдивските писатели и в Съюза на научните работници. Книгите “Прераждане и еволюция”  –  първа и втора са номинирани за златна статуетка на асоциация “ФЕНОМЕНИ” – 2003 г. Повече от 25 години писателят и изследовател на паранормалното Христо Нанев се фокусира в най-ярките български ясновидци, останали в сянка. Той е и най-големият изследовател на свръхфеномена Слава Севрюкова, за която има издадени 6 книги. Нанев е и сценарист и режисьор и на документален филм за Севрюкова, за която самата баба Ванга признава, че е по-велика от нея. Христо Нанев е завършил българска филология и театрална режисура.
Като езотерик и изследовател на паранормалното Христо Нанев е автор на книгите:
“Предсказания на КИКИ”
 “Сатирични пластики”
 “Прераждане и еволюция” – книга първа
“Прераждане и еволюция” – “Израстването на душите” – книга втора
"Легендата реалност.Сръхфеноменът Слава Севрюкова"
 "Прозрения. Свръхфеноменът Слава Севрюкова"
 "Бъдете в този свят, но не от този свят.Свръхфеноменът Слава Севрюкова"
 "Зеница към вселената: Свръхфеноменът Слава Севрюкова"
 "Пророкът на народа - Дядо Влайчо"
 "Пророкът на народа - Дядо Влайчо" - книга 2
Срещата с него и представянето на двете му книги в мол „Галерия Пловдив“ със сигурност ще привлече вниманието на стотиците му почитатели.

6 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…