Две чудесни заглавия ще бъдат прожектирани в понеделник вечер на лятното кино. От 21.10 часа вижте Мерил Стрийп и Джерами Айрънс в ЖЕНАТА НА ФРЕНСКИЯ ЛЕЙТЕНАНТ. Филмът от рубриката „Световните киношедьоври“ заснет по романа на Джон Фаулс /адаптацията е на самия Харолд Пинтър/ представя една история, която се развива в Англия през 19-ти век. Сгоденият биолог Чарлс /Джеръми Айрънс/ се влюбва във викторианската красавица Сара /Мерил Стрийп/. Двамата се разделят след кратка, но страстна афера. В екранизацията на романа това е само сюжетът на филм, сниман от англо-американски екип. А Анна и Майк, които изпълняват ролите на Сара и Чарлз, преживяват връзка, много подобна на тази на героите си.

ЖИВИ ЛЕГЕНДИ можете да гледате от 23.30 часа тази вечер. Павел, който работи на висок пост в елитна банка, изпада в кома след инцидент. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал, а хората, които чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той е решен да ги намери и да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

На 22 юли /вторник/ „Пожелахте да гледате“ отново ЖИВИ ЛЕГЕНДИ от 21.10 часа и разказа за „Вечния град“ на уникалния Уди Алън - НА РИМ С ЛЮБОВ от 23.30 часа.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…