Фотографска изложба украси фоайето на Новотел Пловдив днес. Тя се казва „Фото-Феникс“ и неин организатор е Светослав Стойков.

Стефка Георгиева

Над двайсет български фотографа се събраха в Пловдив, за начинанието. Изложбата представлява различи фотографски изображения, отпечатани на канва. Освен чудесните пейзажни и панорамни изображения, можете да видите чудесни макро кадри и нежни портрети. За подготовката на мероприятието е бил нужен един месец.Свтослав Стойков сподели, че идеята за обща изложба дошла благодарение на едноименната фейсбук група, в която членуват всички фотографи взели участие - Фото-Феникс. От някои колеги на Светослав идеята била приета радушно, от други не чак толкова, но първата изложба вече е факт, а професионалистите, присъстващи на откриването дадоха обещание това да не е последната.

Изложбата ще бъде на разположение за разглеждане още месец.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…