Регионален етнографски музей – Пловдив представя детска изложба на кукерски маски и рисунки на тема „Какво най-много ме впечатли в музея", изработени по време на „Месец на децата в музеите на Пловдив

През изминалия месец февруари децата, които посетиха РЕМ – Пловдив, имаха възможността да се забавляват с най-различни занимания, които бяхме подготвили за тях. Интересна както за малките посетители, така и за техните родители бе играта „Открий експоната“, решаваха кръстословици на различни теми, попълваха работни листове на етнографска тематика, оцветяваха носии, подреждаха пъзел.

Сега дойде време да покажем и прекрасните рисунки на тема „Какво най-много ме впечатли в музея“ и страховитите кукерски маски, които децата изработиха по време на инициативата на Община Пловдив „Месец на децата в музеите на Пловдив“.

Заповядайте в Регионален етнографски музей - Пловдив от 10 до 28 март 2021 г., за да разгледате творбите и да гласувате за тях. На 30 март 2021 г. ще обявим имената на децата, събрали най-много гласове за първо, второ и трето място. Ще има и две поощрителни награди.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…