Blaze Bayley изкърти феновете си в Пловдив и буквално срина Военния клуб във втората вечер на PolineROOOCK fest 2014. След 30 години на сцената Bayley бе изключителен при представянето на първия си албум "Freedom" с българската банда John Steel.  Не се мина, разбира се, без класики на Iron Maiden, сред които върхът бе Fear of the Dark. Blaze Bayley се прояви и като типичен британски джентълмен като лично представи другия вокал на John Steel - Дилян Арнаудов, който изпълнява двете бонус-парчета в албума "Freedom". Не се оказаха поза и думите на Bayley от пресконференцията, че след Iron Maiden се чувства свободен, защото може отблизо да общува с публиката си – веднага след сета британецът даваше автографи върху CD–то с "Freedom" и охотно се снимаше с почитателите си.

Не трябва да омаловажаваме и представянето на останалите четири банди на феста – преди Bayley Звезди с ANALGIN се закани да „прегази“ с рок „Майна таун“ и може да кажем, че успя. В съботната вечер публиката видя още АSSAMBLEND, Perfect Stranger и гръцката банда KINGDRAGON, които бяха дошли с немалка агитка от южната ни съседка.

Неделната вечер предлага по-весели нюанси - открива се от младата хеви-пънк-метъл банда АНТИФРИЗ и завършва с Обратен ефект.Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…