Включете се в програмата на One Design Week - фестивал за съвременен дизайн и визуална култура, като изпратите своите предложения за проекти и събития до 21.03 на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в PDF формат /текст, снимки, илюстрации до три страници или кратко видео /mp4/ до 4 минути. Ако идеята ви е селектирана за участие, ще се свържем с вас до 30.03.

По-голямата част от програмата на ONE DESIGN WEEK е курирана, но за това издание обявяваме отворена покана и даваме възможност на подбрани събития да станат официална част от него.

Мултидисциплинарният подход, който следваме тази година, позволява да отворим програмата за идеи от всяка област на дизайна. Tемата на ONE DESIGN WEEK 2016, - Мога ли да помогна? разглежда дизайна в неговата цялост и цели въвличане на публиката в дизайн процеса и ангажирането и с продукти, услуги и материали, които променят начина, по който взаимодействаме със света около нас.

Повече информация и насоки за участие: http://edno.bg/blog/otvorena-pokana-2016

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…