2cellos - 12 септември 2015/20 часа на Античния театър

2CELLOS ще открият петото издание на 'Sounds of The Ages' 2015. Сензационните челисти се завръщат у нас за един още по-грандиозен концерт в края на лятото.

2CELLOS ще свирят в магическата атмосфера на Античния театър в Пловдив на 12 септември и ще представят експлозивно шоу от свои версии на популярни, рок и филмови парчета само с двата класически инструмента.

2CELLOS започнаха като интернет сензация с изпълненията си в Youtube през 2011 и от тогава пълнят концертни зали и фестивални арени в Европа, Азия и Америка.

Билетите с цени 60 лв (регулярни) и 80 лв (golden circle) ще откриете в системата на www.Eventim.bg, в деня на шоуто ще бъдат съответно с цени 65 и 85 лв.

Apocalyptica - 18 септември 2015/20 часа на Античния театър

APOCALYPTICA, звездната финландска формация с продажби от над 4 милиона в световен мащаб, ще издаде своя дългоочакван нов албум 'Shadowmaker' на 17 април - продуциран е от НИК РАСКУЛИНЕЗ, работил с FOO FIGHTERS, DEFTONES и MASTODON.

По този повод, APOCALYPTICA ще направят съвместно турне със SIXX AM в Америка тази пролет.

На 18 септември, APOCALYPTICA ще се завърнат в Пловдив, 16 години след историческия си първи концерт.

БИЛЕТИ с цена 55 лв (обикновен) и 75 (Golden circle) вече се продават екслузивно в системата на www.Eventim.bg, в деня на концерта ще бъдат съответно по 65 лв (обикновен) и 85 (Golden circle)

Opeth - 19 септември 2015/20 часа на Античния театър

OPETH ще свирят в Пловдив на 19 септември 2015 (събота) в петото издание на музикалния форум Sounds of The Ages.

Култовата шведска прогресив група-институция ще представи един много специален спектакъл в магическата атмосфера на Античния театър.

В основната част от шоуто, OPETH ще свирят заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян.

Macaco - 20 септември 2015/20 часа на Античния театър

MACACO - новите масови любимци на Испания ще закрият петото издание на форума Sounds of The Ages 2015.

Концертът на суперзвездата от Барселона - ДАНИ КАРБОНЕЛ и неговата група в Античния театър в Пловдив е на 20 септември и се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК със съдействието на ОБЩИНА ПЛОВДИВ и ИНСТИТУТ СЕРВАНТЕС.

MACACO имат вече 8 албума и десетки хитове - клиповете им събират по 2-3 милиона гледания в YouTube всеки, а концертите им са пред многохилядна публика на стадиони. MACACO - това е фънк, реге, румба, рок и пънк на едно място!

БИЛЕТИ с цени 40 лв (регулярни) и 60 лв (golden circle) – екслузивно в системата на www.Eventim.bg. В деня на концерта ще бъдат съответно по 50 и 70 лв

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…