Много концерти с много изпълнители, както от Пловдив, така и от други градове. Ще се показва какво ново се случва под небосвода. Ще се събират на едно място всякакви различни конфигурации от музиканти и фенове. Организацията на City Rock Gigs идва изцяло от музикантите, които ще участват в нея. Няма промоутъри, няма сиви бизнес личности, които да дават корпоративни съвети. Приходите от концертите отиват директно за изпълнителите, без проценти и скрити такси.

Разбира се, тук задължително трябва да отбележим, че всичко това нямаше да е възможно без подкрепата на клуб Петното на Роршах, които са любезните домакини на поредицата и помагат не само с осигуряването на може би една от най-уютните сцени в Пловдив, но и с огромния си опит, от който участници и организатори имат  възможност да черпят.

Концертите започват с Епизод 1 на 14ти януари заедно с Panic Station и After Midnight и продължават на 21ви с Hypnotik Ink и Brain Donor.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…