Вземете детето и го заведете на тепето: детският фестивал ще се състои на 1.06.2019 г., събота, от 11.00 ч. в парк Бунарджика по повод Международния ден на детето

За втора поредна година С деца на тепе кани всички жители и гости на гр. Пловдив на пъстрия, усмихнат, весел, артистичен и образователен фестивал по случай Деня на детето 1.юни. Мястото отново е парк Бунарджика, часът е 11.00. Организатори на празника са Чиполино, Le petit Nicolas и район „Централен“ – Община Пловдив. Тази година форматът на празника надминава очакванията и на самите организатори: 18 различни занимателни къта, сцена с 2 часа музикални и танцови изпълнения, шатри за участниците, награди от томболата за децата и над 10 спонсора, които организаторите привличат само за 2 месеца.

На сцената между 11.00 и 12.00 ще има: тренировка по Айкидо с треньор ЛусианаЯмада, клоун без грим от цирк Балкански, група по модерни танци „Ненси Денс“ с хореограф Яна Димитрова, училище „Яне Сандански“ с хореограф Симона Симеонова, балет Електра Джуниър, гайдарски състав „Родопчани“, състав на Галина Сакутска и деца от ДГ „Буратино“. В края на програмата водещата Виктория ще изтегли наградите от спонсорите на събитието: Чиполино, Велосипеди Спринт, Хелен Дорон Пловдив, Le petit Nicolas, Куайсерфарма и Сладкарница Стената.

По време на целия празник децата ще могат да се запознаят с дейностите на  участниците: LepetitNicolas, ЖирафчеДетска школа по рисуване, Хлебни къщи фондация „За храната“, Бебеносещи майки, НЕА Германика, езикова школа Папагали, Хелен Дорон Пловдив, Музикална работилничкаДади, Наука за деца Пловдив, Театър Апарт, Районната пожарна служба – Пловдив, полицията и КАТ Пловдив.

За комфорта на гостите ще се погрижат Дунапак родина АД, Филикон, Съюза на ресторантьори и хотелиери – Тракия Пловдив, Изворна вода Бачково, както и David professional. Медиен партньор на С деца на тепе 2019 е агенцията за нова комуникация КАМАО.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…