Дъждът премести концертът в залата на АМТИИ

Гвардейският представителен духов оркестър ще открие есенното издание на V Международен фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща“ тази вечер от 18.30 ч. Заради дъждовното време събитието ще се проведе в Концертната зала на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство.

Солисти на гвардейците в този тържествен концерт ще бъдат звездите на Музикалния театър Еделина Кънева и Марчо Апостолов. Входът е свободен като специален подарък от организаторите на фестивала.

Събитието е посветено на 135 – годишнината от създаването на Гвардейския представителен духов оркестър и е част от Празниците на Стария град. V Международен фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща“ се осъществява с подкрепата на фондация „Америка за България“, Община Пловдив, Общински институт „Старинен Пловдив“, Министерство на културата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…