Партитата в пловдивския Move club не спират и през настъпилия есенен сезон. Тази събота, на 10-ти октомври, специалният гост е DJane Flamme, която със сигурност ще накара всеки един прекрачил прага на музикалния клуб да попадне в капана на забавлението. А кой ли иска да намери изход от този капан? Крехката дама ще се развихри зад пулта, но нейната ефирност няма да й попречи за пореден път ще докаже силата на женския пол с яката музика, която ще пуска специално за посетителите на Move club. Сигурни сме, че зеленооката дива ще зарази с настроение и позитивни емоции музикалните почитатели и ясно ще покаже колко грешно е схващането, че професията, в която тя се изявява е считана за мъжка . За по-голям разкош от Move music club предоставят за голямото парти вход свободен.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…