Софийският дон на диско едитите Ramsey Hercules ще бъде зад пулта в бар Грамофон тази събота, 25.04. Любимият музикален магьосник ще ни пренесе в света на буги/диско музиката със стабилен арсенал от фънк, соул и афро ритми.

Ramsey Hercules, познат също под очарователния прякор Бирата, е безнадежден меломан и заклет любител на аналоговия звук. Като DJ и продуцент от 1993 насам е участвал в събития с имена като DJ Vadim, Stereo MC's, Massive Attack, Coldcut, Ashley Beedle, Alice Russel, Morcheeba, Todd Terje, Onur Engin, DJ Spinna и други. Бил е част от множество групи, сред които Phuture Shock, а в настоящето е замесен в лейбъла Stereopor Records, магазина за плочи Boogie Exchange, който този месец отбеляза втори рожен ден и онлайн радиото Boogie.FM, което навърши три години. През месец април става и една година откакто Ramsey "хваща" саксофона и започвa да го използва активно в своите диджей сетове.

Свободното си време прекарва в създаване на сериозно количество edit-и на всевъзможни парчета – от най-редките до най-популярните, а от време на време изплуват и авторски продукции. Жанрово можем да ги отнесем към soul / funk / disco / boogie отдела. Част продава през http://ramseyhercules.bandcamp.com/, а друга разпространява безплатно през

. Парите, обаче, не са дотам важни за него, когато става дума за музика – „важното е хората да се кефят“ и да има boogie „24/7“.

Изобилие от boogie ще има и в Грамофон в събота вечерта, когато Ramsey Herculеs ще отговаря за музикалната селекция. Елате отпочинали, в добро настроение и готови за танци, защото магьoсникът от Boogieland няма да ви остави друг избор.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…