Атила и Dj Akasha са новите звезди, които пристигат в гостоприемния Move club тази седмица. В събота, на 29 ноември, броени дни преди да навлезем в най-празничния месец от годината, Атила и Akasha ще избухнат на сцената на пловдивския клуб.  Атила със сигурност ще зарадва почитателите на неподправения български рап. Той ще изпълни парчета, както от златните години на хип хопа, та чак до днешната нова вълна, тъй като зад гърба си има цели 8 албума от 2005, та до днес. Атила е и многократен национален фрийстайл батъл шампион на България между 2007 и 2011 година.През последните години е почетен съдия и съорганизатор на някой от силните батъл турнири за МС-та, така че купонът е гарантиран . Докато той пее, обаче, неизменна помощ ще получи от Dj Akasha, която ще миксира зад пулта. Красавицата ще се развихри и няма да остави нито един човек заведението да скучае.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…