Национален Фен-Клуб на Майкъл Джаксън „Heal The World-Bulgaria” отново предизвиква феновете на краля на попа, като подготвя зашеметяващо „THRILLER” парти. Фен-клубът, който е основан в града на тепетата,  изцяло обнови дейността си, а сега учредителите му организират страхотно парти. Поканени са всички, които обичат истинската музика и забавлението. Заповядайте да усетим заедно магията на Майкъл Джаксън, приканиха от клуба на Майкъл.
Датата е 21.11.2014г.(петък) в пловдивския “G Club”- началото 23.00. За настроението ще се погрижи най-добрият ретро DJ Марти Джи (Marti G), който обещава да ни върне в атмосферата на 80-те и 90-те години. Освен всичко това, клубът ще бъде украсен „страховито“, защото най-продаваният албум на Майкъл Джаксън – “Thriller” има годишнина от издаването си. Редом с това, феновете на Джаксън ще празнуват и още един юбилей- този на незабравимия албум „Dangerous”. Организаторите са се погрижили и за танците, като имитатор ще предизвика истински фурор.
 Мисията ни не е лесна, но с добър екип , организация и подкрепа, ще можем да продължим успешно благотворителната си дейност, сподели председателката на сдружението Гергана Вълева. До сега „Heal The World- Bulgaria”са подпомогнали с дейността си домове за деца, болници, направили са дарения в частна полза. Пловдивският клуб, който е единствен официален за България има зад гърба си история, концерти, каузи, с които си струва да се запознаете.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…