Sensei пристига в Пловдив, за да забавлява от душа гостите на Move club на 14 ноември. Ако се питате кой е той, значи от съвсем скоро сте се сблъскали с българския рап.  Защото за тези, които наистина  се интересуват от родния рап, изпълнителят няма нужда от представяне. Но за по-скорошните почитатели на стила трябва да се отбележи, че Сенсей е изпълнител още от зората на българската рап вълна и един човек, който продължава и до днес да прави истинска музика за  истинските феновете на жанра.Така че ценителите на неговата музика ще имат възможността да се позабавляват с любимеца си този петък само в Move music club.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…