Пловдивско спокойствие е обхванало Стария град в слънчевия ден след студа и обилния сняг. Разходка из снежния Стар град показа, че повечето улици са почистени до калдъръм и преминаването е безпроблемно - както за пешеходци, така и за автомобили. Изключение са някои улици, като "Митрополит Паисий", която минава покрай стълбите към храма "Света Богородица". Тя е добре утъпкана, тъй като се използва от студенти и преподаватели, които се качват към АМТИИ.

По улиците като цяло е спокойно. Небет тепе и Античния театър почти не се посещават, макар че по стъпките в снега се вижда, че има гости. Те са и добре достъпни. Като цяло не липсват туристи, но са малко. Най-често срещаната гледка са котките. Традиционно те са навсякъде и се радват на всеки преминал пешеходец.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…