Стотици посетиха първия ден на Две-три бири фест, който тази година се провежда на границата между Малката главна и Капана, на паркинга на халите. Куп премиери, неопитвани досега хмелови еликсири и много настроения белязаха старта на пенливия фестивал. Той продължава и днес, до 23ч., като един от основните акценти на неделната програма е турнирът по холандската игра Sjoelback, която върви пивко с занаятчийските бири от 15-те шатри. Забавлението е съвсем ново за града, но бързо се превърна в предпочитан начин за разпускане и събира хиляди почитатели, които изпробват късмета, уменията и състезателния си дух с бира в ръка.

Пиронът на първата вечер на Две-три бири фест бе прожекцията на американската лента „Кръв, пот и бира“, която разказва историята за огромния успех в производството на крафт бира, както и драматичното пътешествие на две пивоварни. На място на импровизираното кино на открито режисьорите Alexis Irvin и Chip Hiden откриха пловдивската премиера на лентата. На прожекцията присъстваха актьорите Сашо Кадиев и Бойко Кръстанов, които опитаха част от пенливите предложения на пивоварите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…