Абитуриенти също ходят на сватбени изложени

Пищната сватба отново се връща на мода, а тържеството става истински  спектакъл със светлинно и звуково шоу, богата украса от цветя и феерична заря. Това показа третото издание на Weddings & Events Expo, чиито последен ден е днес, 27 януари 2019 г., в Международен панаир Пловдив. 

Изложението за сватби и събития е най-голямото в Южна България и тази година събра близо 50 участници. Организатор е списание „Сватбен сезон”.

Сватбени агенции, флористи, сладкари, ювелири, стилисти, фотографи и видеографи, производители и търговци на артикули за украса и забавление, музикални и танцови формации, модни къщи и салони за красота  демонстрират актуалните тенденции. Посетителите са смаяни от пъстроцветните елегантни щандове, предлагащи изделия и услуги за всеки един миг от празничния ден.

Освен бъдещи младоженци, идват и много млади хора, на които предстои абитуриентски бал. Те също се интересуват от аранжирането и декорацията на пространството, заснемането, дизайна на поканите и албумите, прическите и грима. Всеки детайл е подчинен на идеята за 7-звезден лукс.

Истински шедьоври предлагат сладкарите и флористите. Диджеите вече не се ограничават само до музикалното оформление, а  създават фигури от разноцветни лампички. Голям интерес има към фирмите за фойерверки. Видозаписи показват разнообразни варианти на светлинни картини в небето.

Един от фокусите на тазгодишното Изложение за сватби и събития е сватбената маса. И при нея акцент е пищната украса. Композиции от балони и цветя с гигантски размери подчертават  тържествеността на вълнуващия ден.

Много от участниците в  Weddings & Events Expo 2019 предлагат специални отстъпки за младоженците, а всички специалисти дават безплатни консултации.  Общинското предприятие „Радостни обреди”-Пловдив, което е партньор на проявата, има щанд за информация относно процедурите при сключване на брак.

Изложението за сватби и събития се намира в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив и може да се види на 27 януари от 10 до 18 часа.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…