„Гледна точка“ се пренесе от физическата във виртуалната реалност

В деня на великомъченица Неделя Кварталът на творческите индустрии изпрати в Мрежата още една от самобитните си галерии. Гледна точка бе „тържествено“ закрита на 7 юли с обявено събитие във Facebook. В тъжното съобщение се казваше: „Искаме да ви поканим заедно да прекараме няколко часа на мястото, където преживяхме прекрасни моменти и където научихме важни неща! За ТЪРЖЕСТВЕНОТО е шега, разбира се, ще се радваме да се видим и заедно да продължим напред!“.

В рубриката ни Кой кой е в Капана ви представихме галерия „Гледна точка“ само преди няколко месеца, като едно от новите арт пространства в Квартала на творческите индустрии. 

Сгушена на  ул.“Стефан Врекович“ 2, тя представяше творчеството на самобитен творец, познат с чудесните си, изработени с голяма фантазия, скулптури, а също и живописни платна Атанас Москов. Творбите му изненадват и предлагат оригинални интериорни и екстериорни решения.

Шестима верни приятели останаха до спускането на кепенците.

Екипът на Капана.бг желае успех на виртуалната Гледна точка!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…